sobota 29. června 2013

čtvrtek 27. června 2013

Hemrovy skály

Další pěkná prochajda v Prokopském údolí je na Hemrovy skály....je to vlastně pozůstatek podmořské sopky. Kdysi v pradávnu tady bývalo moře...škoda, že nevydrželo....jooo, to by byla paráda, koukat se na něj z oken paneláku :-))

Hemrovy skály máme pěkně nadohled z louky



naše sídliště nadohled
















pondělí 24. června 2013

Kamenné sudy

Panička odšustila ráno do práce a protože sem nedala včerejší výlet, beru klávesnici do svých tlapek a něco málo vám natlapkám já.
Nejdřív povinnosti a pak zábava....to platí i pro mně. Takže nedělní dopoledne jsem měl "velké prádlo" a po obědě jsme vyrazili na menší výlet kousek za humna. Prošmejdili jsme Černou rokli co je u Radotína a odtud jsme šli lesem do Kosoře, panička si chtěla do foťáku ulovit sudy, co tu lezou ze skály a taky další karlštejnskou šachovou figuru.
Kromě toho, že panička každou chvilku vypouštěla z "huby" neslušný slova, to byla docela pěkná prochajda. A proč pořád brblala?....ono to začalo už ráno, to zjistila, že jí Majda rozjebala budíka a tudíž nemůže chytnout country rádio. To zapíná sotva rozloupne oko. Během dopoledne tu lítaly prdele proto, že pro změnu páníček rozjebal vysavač...UŽ ZASE!!
No a pak se pustila i do mně, protože jí neustále šmejdím před a za patama, takže se několikrát o mně mohla přerazit. U potoka jí dorazil foťák, protože jako už po několikáté zjistila, po prvním snímku byl konec...plná karta už nevzala ani jedinou fotku. A mazat množství fotek bez brejlí je pro ni hrůza, často končící pro změnu rozjebaným foťákem.
A aby toho nebylo málo, komáři žrali jako svině, o klíšťatech ani nemluvě. Těch po mně lezlo tolik, že jsem byl jak pomakovanej.
Ale je pravda, že nenadávala celou dobu, ke štěstí jí stačilo málo...našla tady přesně to, co chtěla před pár měsíci. Břidlicový kameny, ze kterých chce udělat obrázky. A tady jich je plno, celý skály, jeden kamen hezčí než druhej, všechny krásně placatý....narvala do báglíku tři, kdybych jí nehlídal, tak vybírá ještě teď. Ale jestli to k něčemu bude, tak sem půjdeme znova, tentokrát na kamenný lov.
Vlastní tlapkou naťukal Oskar